söndag 9 mars 2008

*williams dopdag*








<-- Deckade lagom till tårtan
<-- Gladis=)



hade planerat allt i minsta detalj, bla skulle vi runt 8 tiden åka o få mig iordning gjord, fixa håret, make up osv..men visst ungefär vid den tiden lyckades jag somna, skulle vara i kyrkan för att träffa präst osv senast 30 min innan dopet, men vi kom precis lagom tills det började, men som tur så va d barnkör och andra som kom senare, för själva cermonin började senare.
Hade en otrolig magvärk, mådde illa med huvudvärk samt jäkligt trött!men skulle dit ändå! ville absolut aldrig i hela världen missa min gudsons dop=) dom flesta bilder är tagna av steff därför lite suddiga=) som tur så knäppte många andra samt filmade=)
efteråt gick vi till lokalen där d bjöds på fika mm, jag fick endast i mig en massa saft pga att jag inte direkt kände mig så kry, läste även upp dikten som egentligen skulle läsas uppe vid altaret, men tur d kanske eftersom jag inte va så pigg, lämnade presenterna och stannade en väldigt kort stund och hälsade lite på dom andra. men d va jätte mysigt, nu är alltså wille döpt till William Alexander Lanz=)

igår så va vi på 30 årskalas hos steffs systers pojkvän, o alla hans syskon samt några barn var
där, dom bjöd på mat, va trevligt=)
sedan en snabbis förbi aulis för att lämna ett paket strösocker, har irriterat mig, vem fan har inte sånt hemma?=) som tack fick jag en puh tavla..haha o denna efterbetraktade mössa, som nu verkar bäras av många förutom ägarn..ett jädrans liv om denna.
<-- Haha kuliga pic=)
i fredags va vi på stan, köpte lite smått, sen på kvällen satt jag steff å mika framför varsin lap å spelade poker/casino..väldigt sociala och pratglada, förutom jag som kanske svor ett par ggr.
nu tänkte jag gå till sängs, är aptrött..ciaooo

Inga kommentarer: